اخذ ویزای فرانسه

اخذ ویزای فرانسه
Rate this post

اخذ ویزای فرانسه

۱ .اخذ ویزای فرانسه شناسنامه ایرانی

۲ . گذرنامه توجه :

اخذ ویزای فرانسه اعتبار گذرنامه باید حداقل دو ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد .

کپی را تنها از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهرروادید خورده، تهیه کنید .

۳ . دو قطعه عکس رنگی ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر :

عکس رنگی، زمینه سفید،تمام رخ، کم‌تر از سه‌ماه پیش گرفته شده باشد، کاملاً با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانیداشته باشد، در ابعاد ۳۵ در ۴۵ میلی‌متر،فاصله‌ی بین سطح بالای سر و چانه در تصویرصورت ۳۲ میلی‌متر .

۴ . دعوت‌نامه :

اگر دعوت‌نامه ندارید، برگه‌ی رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در فرانسه یا مدارکی که نشان دهدشما صاحب مسکن در فرانسه هستید (مانند سند مالکیت، قبض مالیات ملکی یا قبض عوارض سکونت ).

۵ . برای کودکانی که تنها یا به همراه شخص ثالثی سفر می‌کنند، اجازه‌ی کتبی و رسمی پدر یا مادریا قیم قانونی آنها .

۶ . اسناد رسمی شغلی و منابع مالی .

۷ . برای اشخاص تحت تكفل ( زنان خانه‌دار یا فرزندان ): گواهی کار، صورت‌حساب بانكی (مشروح عملیات بانكی ماهآخر ) و یا دفترچه حساب پس‌اندازمتكفل (شوهر، پدر) (ارائه گواهی بانكی ساده به‌تنهایی كافی نیست) با تاریخ گشایش حساب .

۸ . برای دانش‌آموزان دبستانی و دبیرستانی و دانشجویان : گواهی اشتغال به تحصیل.

۹ . بیمه مسافرتی .

۱۰ . بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد فرانسه. در صورت لزوم، فاکتور پرداخت‌شده‌ی هتل برای کل مدت اقامت الزامی می باشد.

مدارک لازم جهت ویزای فرانسه

روشهای اخذ اقامت اروپا

مهاجرت قانونی به اروپا به چند روش زیر امکان پذیر است:

 ثبت شرکت و راه اندازی کسب و کار

تهیه بیزنس پلن ثبت شرکت تامین سرمایه اولیه شرکت

سرمایه گذاری یا خرید ملک در این روش با سرمایه گذاری در ملک ،

مستغلات و صنعت ساختمان

و یا خرید اوراق قرضه دولتی امکان اقامت و مهاجرت وجود دارد.

لازم بذکر است در این روش کشورهای مختلف دارای محدودیت هایی متناسب با شرایط اقتصادی شان هستند.

روشهای مهاجرت اروپا

استفاده از قانون تمکن مالی

در این روش برای خانواده هایی که مطابق اسناد و مدارک معتبر،

درآمد ماهیانه ای معادل دو برابر متوسط درآمد مردم در اروپا دارند،

امکان اخذ اقامت برخی از کشورهای اروپایی وجود دارد.

مهاجرت از طریق کاری

۱-در این روش برای افرادی که مهارت های حرفه ای بالا،

۲-تحصیلات مرتبط،

۳-سابقه کاری قوی و همچنین آشنایی با زبان کشور مورد نظرشان را دارند

با ارائه اسناد دال برتوانایی حرفه ای شان امکان مهاجرت به اروپا وجود دارد.

برای مشاوره وکسب اطلاعات بیشتر و دانستن نظر کارشناسان خبره موسسه با ما تماس بگیرید

۰۲۱۲۶۲۹۳۴۲۱

۰۲۱۲۶۲۹۳۴۴۹

۰۲۱۲۶۲۹۳۴۰۷


Rate this post

نویسنده مطلب admin