اقامت اتریش از طریق اثبات تمکن مالی

اقامت اتریش

 

  • الزام به حضور حداقل ۶ ماه در سال
  • الزام به ثبت نام و حضور فرزندان در مدارس
  • الزام به اجاره واقعی ملک
  • صدور اقامت ۱ ساله در بدو ورود بعداز یکسال دوباره یکساله تمدید و سپس اقامت ۳ ساله دریافت می نمایید.
  •  اقامت های تحصیلی به اقامت دائم منجر نمی شود .
  • الزام به پرداخت بیمه  سالیانه حداقل ۸۰۰ یورو  برای هریک از اعضا خانواده
  • الزام به داشتن مدرک تحصیلی حداقل کارشناسی و یا مدرک A1 آلمانی
  • الزام به نشان دادن درآمد ثابت در ایران
  • نمونه های این اقامت، در جلسه حضوری در موسسه، قابل رویت می باشد.
  • زمان انجام این فرآیند بین ۱ تا ۱٫۵ سال به طول می انحامد. دلیل این امر محدودیتی است که اداره مهاجرت اتریش برای تعداد متقاضیان این نوع اقامت قائل است. زمان اقدام برای اخذ اقامت، سالیانه به مدت یک هفته در ماه ژانویه می باشد. در بهترین حالت در صورتی که پرونده متقاضی تا قبل از پرشدن ظرفیت ارسال شده باشد مجوز اقامت از طرف سفارت صادر خواهد شد. در غیر این صورت متقاضی باید تا ژانویه سال بعد منتظر بماند.

اخذ اقامت اتریش از طریق تمکن مالی اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت اقامت آلمان از طریق تمکن مالی اقامت اتريش از طريق تمكن مالي اقامت اروپا از طریق ثبت شرکت اقامت اروپا و مهاجرت به اروپا از روش تمکن مالی اقامت از طریق تمکن مالی اقامت اسپانيا از طريق تمكن مالي اقامت اسپانیا از طریق تمکن مالی اقامت المان از طریق تمکن مالی اقامت ایتالیا اقامت ایتالیا از طریق اثبات تمکن مالی اقامت ایتالیا از طریق ثبت شرکت اقامت با اثبات تمکن مالی اقامت در ایتالیا اقامت فرانسه از طریق تمکن مالی اقامت فرانسه تمکن مالی اقامت و ثبت شرکت در خارج از کشور ثبت شرکت در ایتالیا ثبت شرکت در ایتالیا اقامت ایتالیا سرمایه گذاری و ثبت شرکت در ایتالیا شرایط ثبت شرکت در ایتالیا شرایط مهاجرت به ایتالیا مراحل ثبت شرکت و اقامت ایتالیا مهاجرت به ایتالیا هزینه ثبت شرکت در ایتالیا

Rating: ۵.۰. From 2 votes.
Please wait...