دریافت اقامت لهستان

دریافت اقامت در لهستان برای هر فرد خارجی مجاز است طبق قانون شرکتی را در کشور لهستان راه اندازی کند و فقط با یک سهامدار به ثبت برساند و آن را اداره کند. به افراد متأهل پیشنهاد می شود که شرکت را با دو یا سه نفر به ثبت برسانند.

حداقل سرمایه ی مورد نیاز ، برای سرمایه گذاری در ثبت شرکت ۱۵۰۰۰ یورو بوده است.در صورتی که شرکت جهت اجرای پروژه هایی نیاز به وام بانکی داشته باشد می بایستی به نسبت ارزش پروژه اقدام به افزایش سرمایه نماید.

مدیر عامل شرکت  می تواند شرکت را شخصا اداره کند.فقط چنانچه برای سایر مدیران و سهامداران شرکت که به صورت موظف در شرکت حضور دارند نیاز به اخذ اقامت می باشد می بایستی در وهله ی اول برای آنان مجوز کار اخذ گردد.در این صورت شرکت باید با آنان قرارداد کار منعقد نموده و ماهیانه مالیات حقوق و بیمه آنان پرداخت شود.در کشور لهستان مالیات بر درآمد سالیانه ۱۹ درصد می باشد.

پروسه ی انجام کار و ثبت شرکت در کشور لهستان ۳ ماه به طول می انجامد.شما با ثبت شرکت در لهستان می توانید برای همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال اقامت گرفت و درآن صورت هر دونفر می بایستی نه فقط به عنوان سهامدار ،بلکه به عنوان مدیران موظف شرکت در اساسنامه ثبت شوند و همچنین فرزندان بالای ۱۸ سال نیز به ترتیب فوق عمل نمایند.

طبق قوانین کشور لهستان محدودیتی درباره ی سرمایه در گردش و فعالیت شرکت گفته نشده است و اگر فعالیت شرکت در حد صفر و یا نزدیک به صفر هم باشد منع قانونی وجود ندارد فقط برای اخذ اقامت برای سایر سهامداران شرکت بهتر است با آنان قرارداد همکاری منعقد نموده و نسبت به پرداخت مالیات حقوق و بیمه آنان اقدام نماید.

اقامت با ثبت شرکت در وهله ی اول یکساله صادر می گردد و تا مدت ۵ سال هر سال تمدید می گردد.پس از ۵ سال در صورت احراز شرایط زیر اقامت دائم صادر می گردد.

–  حداقل ۲ سال اقامت در طول ۵ سال در لهستان و یا کشورهای اتحادیه اروپا

–  داشتن توانایی مالی برای تأمین معاش خود و خانواده

–  اثبات اینکه شرکت شما در لهستان در جهت کمک به اقتصاد کشور و اشتغال زایی فعالیت داشته و فاقد بدهی مالیاتی می باشد.

پس از اتمام مراحل ثبت شرکت ما تمام مدارک لازم را جهت اخذ ویزای بلند مدت یکساله با ورود و خروج مکرر در اختیار شما قرار می دهند.

شما با داشتن اقامت کشور لهستان می توانید از مزایای زیر استفاده کنید :

۱- خرید املاک به نام خود و همچنین اتومبیل با پلاک کشور اروپایی

۲- ورود و خروج مکرر به کشورهای اروپایی و بدون دریافت ویزا

۳- تحصیل در دانشگاه های اروپایی

۴- اخذ گواهینامه

۵- دعوت دوستان ، آشنایان و شرکای تجاری به لهستان با ارسال دعوت نامه

۶- برخورداری از تسهیلات بیمه و خدمات اجتماعی همچون سایر شهروندان اروپایی

۷- انتقال قانونی کلیه ی اعضای خانواده به اروپا

Rating: ۵.۰. From 5 votes.
Please wait...

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *