ویزای دانشجویی استرالیا

ویزای دانشجویی
اگر یک دانشجوی بین المللی هستید و قصد دارید بعد از فارغ التحصیلی در استرالیا بمانید تعدادی گزینه وجود دارد که می تواند این کار را برای شما تسهیل کند:
شما ممکن است مایل به ادامه تحصیل در استرالیا اشید که در این صورت باید درخواست ویزای Subclass 500 را در استرالیا بدهید.
• ویزای فارغ التحصیلی موقت
ممکن است دانش آموزان واجد شرایط برای ویزای کار فارغ التحصیلی بعد از اتمام دوره های خود شوند. این ویزا اجازه کار تمام وقت در استرالیا به مدت ۱۸ ماه یا بیشتر را می دهد که این مدت زمان جمع آوری امتیاز بیشتر برای درخواست مهاجرت کاری یا فرصتی برای پیدا کردن اسپانسر را فراهم می کند.
• مهاجرت از طریق مهارت های عمومی
دانشجویان بین المللی برای مهاجرت از طریق مهارت های عمومی مزایایی دارند. تحصیل در استرالیا به امتیازات آنها اضافه می کند. علاوه بر این، داشتن مدرک تحصیلی استرالیا ارزیابی مهارت ها را در اشتغال مهارتی آسان می کند.
• حمایت مالی شرکت
اگر شما یک پیشنهاد کار از یک شرکت استرالیایی داشته باشید، ممکن است آنها بتوانند شما را برای اقامت موقت یا دائم اسپانسر کنند.
• مهاجرت از طریق شریک زندگی( همسر، نامزد یا …)
اگر همسر، نامزد یا شریک شما ساکن دائم استرالیا باشد می تواند برای اقامت دائم شما اقدام کند.

okfghjkl

Rating: ۵.۰. From 3 votes.
Please wait...

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *