ویزای طلایی اسپانیا

ویزای طلایی اسپانیا

اسپانیا برنامه ی ویزای طلایی را در سال ۲۰۱۳ راه اندازی کرد. شما می توانید با سرمایه گذاری ۵۰۰,۰۰۰ یورو در املاک و مستغلات اسپانیا همراه خانواده تان اقامت این کشور را دریافت کنید. ویزای سرمایه گذاری اسپانیا هر دو سال تمدید می شود. بعد از ۵ سال می توانید اقامت دائم و بعد از ۱۰ سال شهروندی این کشور را دریافت کنید. برای حفظ و تمدید ویزا اقامت موقت نیازی به زندگی در اسپانیا نیست اما اگر بخواهید اقامت دائم اسپانیا را بدست آورید باید هر سال ۶ ماه را در اسپانیا بگذرانید.

بعد از ۵ سال زندگی در اسپانیا می توانید برای اقامت دائم این کشور اقدام کنید. بعد از ۱۰ سال زندگی در اسپانیا می توانید برای شهروندی درخواست دهید. اگرچه اقامت موقت (ویزای طلایی)، بدون نیاز به زندگی در کشور به راحتی تمدید می شود، اما برای دریافت اقامت دائم و شهروندی باید متقاضی و خانواده اش مقیم اسپانیا باشند. به همین دلیل بسیاری از متقاضیان، پرتغال را انتخاب می کنند زیرا چنین شرطی برای دریافت اقامت دائم ندارد.

ویژگی های ویزای طلایی اسپانیا

  • ۵۰۰,۰۰۰ یورو سرمایه گذاری
  • اقامت همه ی اعضای خانواده
  • انعطاف پذیری ، بدون نیاز به اقامت
  • اقامت دائم بعد از ۵ سال
  • شهروندی بعد از ۱۰ سال
  • امکان سفر بدون ویزا به کشورهای حوزه شنگن و اتحادیه اروپا

میتوانید مطالب ما را از کانال تلگرام دنبال کنید
ادرس ما در تلگرام  :okfghjkl

Rating: ۵.۰. From 3 votes.
Please wait...

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *