ویزای کانادا تضمینی

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کانادا با توجه به نوع ویزای درخواستی اعم از ویزای توریستی ، ویزای کار ، ویزای دانشجویی و مهاجرت و با توجه به اینکه افراد دارای مشاغل گوناگون و شرایط متفاوتی برای درخواست ویزا می باشند از شخصی به شخص دیگرمتغیر و متفاوت می باشد. باتوجه به اینکه سفارت کانادا مصاحبه حضوری با متقاضیان پرونده نداشته و تصمیم گیری در مورد صدور و یا عدم صدور ویزا صرفاً با توجه به مدارک ارسالی متقاضی صورت می پذیرد ، لذا اهمیت ارسال مدارک صحیح وپرونده کامل بیشتر آشکار می گردد.مدارک ارسالی باید کامل، دقیق ، به روز و گویای کامل وضیعت فرد متقاضی  باشد وافسر ویزا را متقاعد نماید که شخص متقاضی واجد شرایط ویزای درخواستی می باشد.
(مدارکی که به زبان انگلیسی یا فرانسه نباشند باید بهمراه ترجمه رسمی آنها به زبان انگلیسی یا فرانسه ارسال گردند.)
مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی:
دعوت کننده: ۱- دعوتنامه با تاریخ و امضاء
۲- کپی کارت اقامت دعوت کننده
۳- کپی اجاره نامه و یا سند ملکی منزل دعوت کننده
۴- گواهی کاری دعوت کننده یا آخرین فیش حقوقی
۵- گواهی حساب بانکی دعوت کننده
۶- آخرین برگ پرداخت مالیاتی (Notice of assessments یا T4)
مدارک شناسایی و مدارک دارایی
پاسپورت جدید با حداقل یکسال اعتبار
پاسپورتهای قدیمی ( برای نشان دادن تاریخچه سفرها )
شناسنامه متقاضی
اسناد ملکی منگوله دار و غیر منگوله دار شامل مبایعه نامه – قرارداد پیش خرید و غیره
اجاره نامه در صورتی که تاریخ آن تمدید شده واعتبارداشته باشد
گواهی لاتین بانکی از حساب های سپرده و اگر سپرده ای دارید که در ماه سود ماهیانه دریافت می کنید لطفاً پرینت (ریز) حساب یا گواهی از بانک که در آن قید شود در ماه چقدر سود دریافت می کنید.
گردش حساب سه ماه و یا شش ماهه از حساب های جاری و کارکرد دارمتقاضی
۲ قطعه عکس رنگی –سایز ۴٫۵*۳٫۵  با زمینه روشن  که به تازگی گرفته شده باشد
گواهی اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار فرزندان مجرد
مدارک کاری متقاضی
(گواهی اشتغال به کار ، فیش حقوقی ، حکم کارگزینی ، فیش بازنشستگی ، حکم بازنشستگی ، پروانه کسب ،پروانه بهره برداری ، پروانه وکالت ، پروانه مطب ، کارت بازرگانی )
اگر متقاضی دارای شرکت باشد مدارک ذیل را در صورت موجود ارائه دهد :
مدارک شرکت
اساسنامه شرکت
روزنامه رسمی شرکت ( آگهی تاسیس وآخرین آگهی تغییرات)
اظهار نامه ثبت شرکت
آخرین لیست بیمه شرکت + برگه پرداخت
پرینت گردش حساب سه ماه یا شش ماه شرکت
آخرین برگه مالیاتی شرکت
(در صورتی که متقاضی ، خانم متاهل باشد علاوه بر مدارک خود، مدارک همسر هم نیاز است .)
لازم به ذکر است که بعد از ارسال مدارک به سفارت ، به هیچ عنوان نمی توان مدرک دیگری را به پرونده خود اضافه نمایید مگردر مواردی که  سفارت مدرکی را از شما بخواهد و همچنین بعد از تصمیم گیری درمورد پرونده شما مدارک از طرف سفارت به شما بازگردانده نخواهد شد.
توضیح اینکه از تاریخ ۱۱ دسامبر ۲۰۱۳ دفتر VAC اقدام به انجام خدمات بیومتریک (انگشت نگاری ) در آنکارا نموده  و در قبال انجام این خدمات وجهی تحت عنوان هزینه بیومتریک باید واریز گردد.  نمایندگان ما در آنکارا علاوه بر واریز وجه سفارت ، واریز هزینه بیومتریک را نیز انجام می دهند. با این تفاصیل خود متقاضی حتماً باید برای انجام بیومتریک در آنکارا حضور داشته باشد، البته شامل افراد زیر ۱۴ سال و همچنین بالای ۸۰ سال نیست.

ویزای تحصیلی کانادا

 

کانادا دارای حدود ۸۰ دانشگاه و ۲۲۰ کالج است. سالیانه بیش از ۱۳۰,۰۰۰ دانشجو از خارج از کانادا جهت تحصیل به کانادا می آیند .
مقررات پذیرش دانشگاه ها بسیار متفاوت است و در شیوه پذیرش دانشجو مستقل عمل می کنند.سطح علمی اکثر دانشگاه های کانادا بسیار بالا بوده و شهرت بین المللی دارند.
با این حال تنها ۱۰ درصد از ظرفیت پذیرش دانشگاه ها به متقاضیان بین المللی اختصاص دارد و بقیه در اختیار شهروندان و مهاجران است.

اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی می تواند سریع ترین راه برای ورود به کانادا باشد. از آنجاییکه در برخی از کشورها منجمله ایران، روند بررسی تقاضای مهاجرت به کانادا بسیار طولانی است،آن دسته از افرادیکه خواهان اخذ اقامت دائم در کانادا در مدت کوتاهتری هستند (درصورت دارا بودن شرایط مربوطه) از طریق ویزای تحصیلی اقدام می کنند.


برخی امتیازات دریافت ویزای تحصیلی عبارتند از:

روند صدور ویزای تحصیلی بسیار کوتاه بوده و در صورت اخذ پذیرش تحصیلی و انجام امور مربوطه از طریق سفارت کانادا در آنکارا در کمترین زمان ممکن می توان وارد کشور کانادا شد .

– با تکمیل یک دوره تحصیلی ۲ ساله در کانادا می توان از ۵ امتیاز جهت درخواست اقامت دائم برخوردار شد .

بر اساس مصوبه اخیر وزارت مهاجرت و شهروندی، دانشجویان می توانند پس از طی دو سال از تحصیل، از داخل کانادا برای اخذ اقامت دائم و مهاجرت تحت “گروه تجربه کانادایی” ، درخواست نمایند.

– امکان تقاضا برای اقامت دائم جهت افراد دارای ویزای تحصیلی از داخل کانادا میسر بوده و زمان لازم جهت روند این امر کمتر از زمان مورد نیاز در صورت اقدام از خارج از کانادا است .

– از آنجا که حداقل ۳ سال اقامت جهت اخذ شهروندی کانادا لازم است، هر سال تحصیل در کانادا با ویزای تحصیلی معادل ۶ ماه اقامت محسوب شده، لذا این افراد پس از اخذ اقامت دائم سریعتر موفق به دریافت شهروندی می شوند .

در بعضی موارد پس از دریافت ویزای تحصیلی تحت شرایطی اقدام جهت تقاضای اقامت دائم عملی تر است .

– پس از اخذ اقامت، یافتن کار با داشتن مدرک از موسسات آموزش عالی کانادا ساده تر است .

البته شهریه تحصیل برای دانشجویان بین المللی حدود ۳ برابر مهاجرین و شهروندان عادی است . متوسط شهریه برای یک سال با هزینه های اقامت در حدود ۲۰ الی ۲۵ هزار دلار کانادا است .بنابراین کسانی که از وسع مالی لازم برخوردار نیستند ، بهتر است در صورت داشتن شرایط ، ابتدا مراحل مهاجرت را طی نمایند و سپس ادامه تحصیل دهند.

اخذ پذیرش تحصیلی می تواند مستقیما توسط فرد متقاضی یا وکلا و شرکت های حقوقی انجام گیرد.

ویزای تحصیلی حداکثر تا پایان تحصیل اعتبار دارد مگر اینکه دانشجو بتواند امکان ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر را فراهم کند.
اکثر دانشجويان خارجي نياز به اخذ مجوز تحصيلي دارند. مگر اینکه مایل باشید در يك برنامه آموزشی ۶ ماهه و يا كمتر مثل دوره زبان شرکت کنند.

برای یافتن شرایط اخذ پذیرش از مدارس زبان می توانید به این سایت مراجعه کنید

اداره مهاجرت كانادا بطور عادي مجوز دانشجوئي را صادر مي كند . دانشجويان بين المللي در واقع ديداركنندگان موقت از كانادا محسوب مي شوند. آنها بايد در هنگام ورود اداره مهاجرت كانادا را متقاعد كنند كه قصدشان از ورود به خاك كانادا ماهيتي موقتي دارد.
اگر متقاضي از يك مؤسسه آموزشي كانادايي نامه پذيرش دريافت كرده باشد و همچنين پول كافي جهت شهريه و هزينه هاي زندگي در كانادا داشته باشد. در برخي موارد، اداره مهاجرت كانادا ممكن است از متقاضيان بخواهد تحت آزمايشات پزشكي قرار گيرند. بعلاوه دارندگان مجوز دانشجويي بايد تقاضاي رواديد گردشگري را بدهند و آن را دريافت دارند( مگر اينكه شهروند كشورهايي باشند كه معاف از رواديد محسوب مي شوند).

اخذ پذیرش از دانشگاه های کانادا زمان و پشتکار زیادی می طلبد . شاید لازم باشد همزمان از چند دانشگاه درخواست نمایید که خوب طبیعتا هزینه بیشتری نیز طلب خواهد کرد .( شامل هزینه درخواست ، ترجمه و ارسال مدارک به صورت جداگانه). ضمن اینکه دانشجویان بین الملل نمی توانند از کمک های مالی یا وام تحصیلی بهره مند شوند.

می توان گفت مهمترین پارامتر پذیرش ، نمرات شما در مقطع قبلی از جمله دوره دبیرستان یا دانشگاه است. در واقع ورود به دانشگاه های کانادا نوعی مسابقه است که هر کس سابقه علمی بهتری داشته باشد موفق تر است. برای همین، خیلی ها ترجیح می دهند قبل از اینکه بفکر درخواست باشند، واحد هایی را که با نمره کم گذرانده اند مجددا در دبیرستان
بزرگسالان یا واحدهای دانشگاه آزاد بگذرانند تا نمره بهتری را ارائه کنند

Rating: ۵.۰. From 3 votes.
Please wait...

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *