ویزای کانادا ۵ ساله مولتی کانادا

مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی کانادا :

۱-اصل پاسپورت جدید تمامی متقاضیان با حداقل دو سال اعتبار به انضمام کلیه گذرنامه های قبلی

۲-یک قطعه عکس ۳٫۵*۴٫۵ جدید رنگی تمام رخ با زمینه سفید

۳- ترجمه سند ازدواج در صورتیکه زن و شوهر با هم سفر میکنند

۴- گردش حساب سه ماهه آخر به همراه نامه تمکن به لاتین

۵- ترجمه اسناد ملکی یا تجاری گواهی اشتغال به تحصیل

۶- ترجمه مدارک شغلی ( شامل گواهی اشتغال به کار، فیش حقوقی، روزنامه رسمی، جواز کسب، پروانه بهره وری، پروانه نظام مهندسی، پروانه مطب، حکم کارگزینی، حکم بازنشستگی و …)

۷- تکمیل فرم های مشخصات فردی و خانوادگی برای هر یک از متقاضیان

توجه: داشتن ویزای شینگن مزیت محسوب میگردد.

*ویزای شینگن کاملا تضمینی با عقد قرار داد رسمی

* ضمانت نامه بازگشت هزینه و عودت وجه در صورت عدم دریافت ویزا

call-us34

Rating: ۵.۰. From 3 votes.
Please wait...

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *