ویزای کانادا ۵ ساله مولتی کانادا

ویزای کانادا ۵ ساله مولتی کانادا مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی کانادا : ۱-اصل پاسپورت جدید تمامی متقاضیان با حداقل دو سال اعتبار به انضمام کلیه گذرنامه های قبلی ۲-یک قطعه عکس ۳٫۵*۴٫۵ جدید رنگی تمام رخ با زمینه سفید ۳- ترجمه سند ازدواج در صورتیکه زن و شوهر […]

ادامه مطلب
Rate this post

ویزای تحصیلی کانادا

ویزای تحصیلی کانادا ویزای تحصیلی کانادا کانادا دارای حدود ۸۰ دانشگاه و ۲۲۰ کالج است. سالیانه بیش از ۱۳۰,۰۰۰ دانشجو از خارج از کانادا جهت تحصیل به کانادا می آیند . مقررات پذیرش دانشگاه ها بسیار متفاوت است و در شیوه پذیرش دانشجو مستقل عمل می کنند. سطح علمی اکثر […]

ادامه مطلب
Rate this post

ویزای کانادا تضمینی

ویزای کانادا تضمینی مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کانادا ویزای کانادا تضمینی با توجه به نوع ویزای درخواستی اعم از ویزای توریستی ، ویزای کار ، ویزای دانشجویی و مهاجرت و با توجه به اینکه افراد دارای مشاغل گوناگون و شرایط متفاوتی برای درخواست ویزا می باشند از شخصی […]

ادامه مطلب
Rate this post