ویزای شینگن تضمینی

ویزای شینگن تضمینی
۵ (۱۰۰%) ۳۰ vote[s]

ویزای شینگن تضمینی

ویزای شینگن تضمینی

با توجه به اینکه جدیدا سفارت خانه های اروپایی گاهی حتی بدون دلیل ویزای متقاضی را رد میکنند توجه نکات ذیل ضروری است:

۱- انتخاب مشاور متخصص

با توجه به اینکه جدیدا سفارت خانه های اروپایی گاهی حتی بدون دلیل ویزای متقاضی را رد میکنند توجه نکات ذیل ضروری است:

۱- انتخاب مشاور متخصص
۲- دقت در تنظیم مدارک
۳- واقعی بودن رزرو هتل
۴- در صورت امکان دعوتنامه قوی

مراحل دریافت ویزای شنگن

تعیین وقت سفارت و مصاحبه

مدارک مورد نیاز درخواست ویزا

مدارک مورد نیاز برای همه کشورهای عضو شینگن شبیه به هم است؛ فقط در جزئیات کمی متفاوت است.
مدارکی که باید در روز مصاحبه همراه داشته باشید:

فرم تکمیل‌شده درخواست ویزا

شناسنامه ایرانی
ترجمه‌ی رسمی شناسنامه با فتوکپی از تمام صفحات باید حتماً موجود باشد.

گذرنامه
اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بعد از تاریخ درخواست ویزا باشد.
کپی گذرنامه را تنها از صفحات یک تا پنج و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.

سه قطعه عکس رنگی
در صورتی که عکس همراهان در گذرنامه‌ی متقاضی باشد، باید برای همراهان نیز دو قطعه عکس در مدارک در نظر بگیرید.

اسناد رسمی شغلی و منابع مالی

در صورت داشتن بیمه کاری، سوابق سه ماه آخر قبل درخواست ویزا
در صورت داشتن سند ملکی به نام شخص درخواست کننده؛ اصل و ترجمه‌ سند که اصل سند هنگام تحویل بقیه مدارک به مسافر بازگردانده خواهد شد.

بلیط پرواز رفت و برگشت به کشور مقصد.

بیمه مسافرتی

واچر رزرواسیون هتل؛ برای کل مدت اقامت و مطابق با تاریخ بلیط رفت و برگشت.

دعوت‌نامه

قیمت صدور ویزای شینگن ۶۰ یورو است که در زمان درخواست به صورت نقدی در محل پرداخت می‌شود.
کودکان زیر ۶ سال هزینه کنسولی ندارند، هزینه برای کودکان بین ۶ تا ۱۲ سال ۳۵ یورو است.
مدت اعتبار ویزا


5 (100%) 30 vote[s]

نویسنده مطلب admin


  • Sabooriil.com در تاریخ چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۷گفته است:

    سلام
    داشتن سند مالكينت ضروري است؟

  • حمید در تاریخ چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۷گفته است:

    سلام
    لطفا بفرمایید تمکن مالی چه میزان کافی میباشد
    تشکر

  • Saeed در تاریخ چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۷گفته است:

    سلام
    لطفا بفرمایید تمکن مالی چه میزان کافی میباشد
    تشکر

  • hosein در تاریخ جمعه ۲۴ اسفند ۱۳۹۷گفته است:

    درود
    ممنون از اطلاعات مفید
    ویزای اول چند روزه است؟

    • admin در تاریخ جمعه ۹ فروردین ۱۳۹۸گفته است:

      ۱۵ روزه

  • izad در تاریخ چهارشنبه ۷ فروردین ۱۳۹۸گفته است:

    سوالات متداول اخذ ویزای شینگن?

  • bijan در تاریخ جمعه ۹ فروردین ۱۳۹۸گفته است:

    سلام
    اگه ریجکت شدیم چی؟

  • hosein در تاریخ جمعه ۹ فروردین ۱۳۹۸گفته است:

    فرم تکمیل‌شده درخواست ویزا رو از کجا بگیرم

  • dani در تاریخ جمعه ۹ فروردین ۱۳۹۸گفته است:

    شما دعوت‌نامه ویزا میگیرید؟

  • sina در تاریخ سه شنبه ۱۳ فروردین ۱۳۹۸گفته است:

    سلام
    شرایط ویزای شینگن مولتی به چه صورت هست ممنون