ویزای کانادا ۵ ساله مولتی کانادا

ویزای کانادا 5 ساله مولتی کانادا
Rate this post

ویزای کانادا ۵ ساله مولتی کانادا

مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی کانادا :

۱-اصل پاسپورت جدید تمامی متقاضیان با حداقل دو سال اعتبار به انضمام کلیه گذرنامه های قبلی

۲-یک قطعه عکس ۳٫۵*۴٫۵ جدید رنگی تمام رخ با زمینه سفید

۳- ترجمه سند ازدواج در صورتیکه زن و شوهر با هم سفر میکنند

۴- گردش حساب سه ماهه آخر به همراه نامه تمکن به لاتین

۵- ترجمه اسناد ملکی یا تجاری گواهی اشتغال به تحصیل

۶- ترجمه مدارک شغلی ( شامل گواهی اشتغال به کار، فیش حقوقی، روزنامه رسمی، جواز کسب، پروانه بهره وری، پروانه نظام مهندسی، پروانه مطب، حکم کارگزینی، حکم بازنشستگی و …)

۷- تکمیل فرم های مشخصات فردی و خانوادگی برای هر یک از متقاضیان

توجه: داشتن ویزای شینگن مزیت محسوب میگردد.

*ویزای شینگن کاملا تضمینی با عقد قرار داد رسمی

* ضمانت نامه بازگشت هزینه و عودت وجه در صورت عدم دریافت ویزا

آنچه که دعوت کننده باید بداند:

تنظیم دعوت نامه بدین معنا نیست که شما از زمان ورود شخص مدعو به کانادا به لحاظ قانونی عهده دار مسئولیتی خواهید شد.

با این حال بهتر است هر آنچه در دعوت نامه گفته می شود چیزی جز حقیقت موجود نباشد. بهتر است که دعوت نامه دارای مهر رسمی و تایید شده باشد. دعوت نامه باید حاوی اطلاعات زیر باشد:

دعوت کننده باید اطلاعات زیر را در مورد شخص مدعو قید نماید:

– نام کامل
– تاریخ تولد
– آدرس و تلفن
– نوع رابطه خویشاوندی
– هدف از سفر
– مدت زمان اقامت مدعو در کانادا
– محل اقامت در کانادا و منبع تامین مالی

کانادا چند نوع ویزا دارد؟

همچنین در مورد شخص دعوت کننده اطلاعات زیر مورد نیاز است:

– نام کامل
– تاریخ تولد
– آدرس و تلفن محل اقامت در کانادا
– عنوان شغلی
– وضعیت اقامت (PR – Citizen)
– کپی مدارک دال بر وضعیت اقامت دعوت کننده در کانادا (کارت شهروندی – کارت PR- کپی پاسپورت کانادایی

توصیه می شود که اطلاعات فوق در دعوت نامه درج گردد.

ویزای کانادا ۵ ساله مولتی کانادا

برای مشاوره وکسب اطلاعات بیشتر و دانستن نظر کارشناسان خبره موسسه با ما تماس بگیرید

 

۰۲۱۲۶۲۹۳۴۲۱

۰۲۱۲۶۲۹۳۴۴۹

ویزای شینگن توریستی

راهنمای دریافت ويزا از ۵۰ كشور جهان

ویزای تضمینی انگلیس


Rate this post

نویسنده مطلب admin